ARS METAALWERKEN

ARS METAALWERKEN is een energieke bedrijf opgericht in 2014
door Okan Ayaz met als doel zijn kennis en ervaring in de industriële dienstensector uit te breiden en voort te brengen.

ARS METAALWERKEN staat bekend omwille van het uitgebreide aanbod evenals de expertise die ze hun klanten kunnen aanbieden dankzij de jarenlange ervaring in haar diensten. Het bedrijf biedt ondersteuning aan haar klanten op maat aan. ARS Metaalwerken draagt klanttevredenheid dan ook zeer hoog in het vaandel, wat zich vertaalt in een betrouwbare partner voor haar klanten.

Als bedrijf besteden wij ook permanent aandacht aan veiligheid en gezondheid op het werk. Onze preventiedienst ondersteund ons personeel,

de nodige opleidingen voor het behalen van attesten zoals VCA-B en hoogtewerkers. Tevens bezit ons bedrijf over een VCA * certificaat waarmee
wij aantonen dat ARS METAALWERKEN structureel zorg besteedt aan veiligheid tijdens het werk.OVER ONS

ONZE DIENSTEN

ROOK en WARMTE AFVOERSYSTEMEN

 

Rookluiken, rookbeheersing- en rook- en warmteafvoer systemen (RWA) zorgen voor een gecontroleerde afvoer van rook en hitte vanaf het ontstaan van een brand, waardoor het grootste gevaar beheerst wordt. De systemen voorkomen dat kleine branden uitgroeien tot een grote brand. ARS Metaalwerken staat in voor de montage van alle componenten en het uitwerken van deze systemen in samenspraak met haar klanten.

INDUSTRIËLE MONTAGEWERKEN en ONDERHOUD

 

ARS METAALWERKEN specialiseert zich in montage en demontage van industriële componenten maar ook zowel in KMO-sector. Zo doen klanten beroep op ons bij projecten, shut-downs, modificaties en alles omtrent staalconstructies. Het monteren en/of demonteren van bestaande constructies alsook montages van nieuwe constructies. Tevens doen klanten ook beroep op onze mechanische onderhoudswerken on site.

LASWERKEN

 

ARS METAALWERKEN is gespecialiseerd in on site industriële laswerken, repareert en onderhoudt mechanische installaties voor bedrijven in verschillende sectoren.